Timpul... acest mare prieten și totodată dușman. Timpul trece repede, fără să-ți dai măcar seama...Și te trezești într-o dimineață și când te uiți în oglindă nu te mai recunoști; și te întrebi dacă ești chiar tu cel din oglindă și ce s-a ales de timpul ce a trecut... Concluzia e simplă: NU TREBUIE SĂ LĂSĂM TIMPUL SĂ TREACĂ FĂRĂ SĂ-L FRUCTIFICĂM LA MAXIM.
Tutorial: Tărtăcuțe 2014
După două luni de la plantare!
Nopțile reci și seceta prelungită își spun cuvântul.
Unele soiuri s-au adaptat condițiilor de mediu
Selecția naturală face diferența dintre soiuri
În luna august sunt frunze și flori multe, dar rod puțin.
Se verifică calitatea suprafeței pentru a descoperi eventuale boli
Unele tărtăcuțe cresc chiar și pe pământ!
Rod mic, dar sănătos!
Un tip nou de tărtăcuță "ciupercă", cultivat pentru prima dată
O verificare de rutină
Starea tărtăcuțelor în luna septembrie
O mare problemă este găsirea unui loc în casă pentru uscarea și maturizarea tărtăcuțelor timp de 4-5 luni!
Orice spațiu este folosit la maximum!
Lumina multă și curenții de aer favorizează o maturizare normală
Se verifică periodic, modificându-le poziția
Tărtăcuțele par și ele conectate la internet...
După 8-10 luni se pot prelucra în funcție de imaginația fiecăruia
După ce sunt golite de conținut, se tratează special și sunt puse la uscat. Ulterior, se pot picta, se pot face diverse aranjamente, în funcție de harul fiecăruia! Posibilitățile de ornare sunt aproape nelimitate!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu