Viena, capitala Austriei: Zilele Vienei - Oraș cu puternic iz europeanÎn drum spre Viena întâlnim podurile de pământ, construite special pentru migrarea animalelor sălbatice.Podurile sunt acoperite cu pământ și vegetație, protejate de autostradă cu garduri metalice!Drumul spre Viena - în germană Wien - este presărat cu numeroase centrale eoliene!Viena, Ringul Vienez unde se află: Muzeul de Artă, Opera, Statuia Radetzky, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primăria, Piața Maria Tereza, Universitatea, Observatorul astronomic.

Piața Maria TerezaGrupul statuar - Maria Tereza
Se poate face și un tur al orașului!


Palatul HofburgO aripă a Palatului HofburgIntrarea în curtea interioară a Palatului HofburgOrașul se poate vizita și cu caleașcaSpre deliciul publicului, un vizitiu scoate trusa de scule și meșterește ceva la copita calului.


Mașină de colecție - pentru vizitat orașul!

În drum spre Catedrala Sf. Ștefan
Toată lumea se îndreaptă către Catedrala Sf. Ștefan
Se așteaptă defilarea grupurilor de invitați!Stephansdom - Catedrala Sf. Ștefan - este un simbol al orașului, unde au loc multe evenimente importante ale Vienei.Măreția construcției nu se poate prinde într-o imagine!
Se începe parada grupurilor de invitațiClopotele Catedralei răsună puternic - se începe defilarea!Fiecare grup are însemnele proprii - port tradițional, steaguri și pancarte.
Tradiția de a întâmpina oaspeții cu pâine și sare este întâlnită la multe popoare!
Pinteni... de paradă!


Toată procesiunea defilează prin Catedrală folosind cele două intrări!Tinerele fete duc cu ele o tărie tradițională!
Restaurantul unde se poate servi masa la prețuri acceptabile!Restaurantul are două etaje sub nivelul străzii.Tramvai în stațieTramvai de Viena


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu